2011. április 22., péntek

JEMAKO Starter nagy citromfű (értéke: 74,00)

JEMAKO Starter nagy citromfű (értéke: 74,00):
Most van ablaktisztítás időben, ez meg őket az ablakon egy pillanat, csíkmentes, tisztítás nélkül, csak hogy kesztyű nedves kifejezetten jól, majd a nu lemezen, keretek és még ablakpárkány a mosogató, majd szárazra egy száraz ruhával, volt egy ilyen nagy ablak Soha nem.

A készlet tartalmazza a legfontosabb JEMAKO termékek easy entry
Szenzációs és gyors tisztítása az egész háztartásban JEMAKO. Környezetbarát és rendkívül gazdaságos.

Takarítás kesztyű zöld:
Minden mosható felületre, feloldja és eltávolítja a zsíros felületeket vízzel ideális tisztítás üveg, rozsdamentes acél, csempe, kerámia, tükör, párnák, stb Különösen az ablaktisztítás a tisztító kesztyű nem megerőltető, kesztyű csak vizes lesz a vízzel kifejezni magát jól, majd szelet, keret és küszöb tisztító mindent egyszerre nélkül kesztyű, öblítse le, majd szárítsa meg egy törülközővel rajta elvégezni, akkor azt fogja látni ilyen csodálatos ablak, soha nem volt, csak vízzel! Az első tisztítás, lehet, hogy miután az ablakon még fény csíkok, amelyek a tisztítószerek, amelyeket korábban használt, a kesztyűt el az összes réteg, amely a második alkalommal már jó! Fontos Ne használjon sűrített munka csak kedvtelésből tartott, elhullott hibákat egyszerűen két-három alkalommal rajta, akkor csak hagyja, nagyszerű!

Száraz ruhával (közepes)
Egyszerű és gyors száradás dörzsölgette üveg-, króm felület, rozsdamentes acél felületek és tükrök. Strip-és szöszmentes biztonságban!

Szakmai ruhát (nagy)
A ruhát kell szakember a hazai (fürdőszoba, konyha, nappali) nem hiányzik. Távol, jól nedvesíteni, durva, makacs foltok.

Kék Pad tisztítására kerámia főzőlap, edények, evőeszközök.

Citromfű nagy (fehér kő) 350 g súlyú!

Mosoda táska mosására sikeres törölköző, a szösz.

Szintén ide:
JEMAKO felhasználó tippek Szótár és ápolás (soha nem használ öblítőt !!!!)
Ár: 59 EUR