2011. május 17., kedd

Atelier varrógép Juki LZ 2288-7, a Sahl Banddosier

Atelier varrógép Juki LZ 2288-7, a Sahl Banddosier:
Én eladni a használt Juki leszállóhelyet 2288-7 egy varrás mintát, az 1. ábra, a következő lehetőségeket kínálja kiemeli:

- Ergonomikus konstrukció a forgattyús állítható magasságú állvány, mobil! 2. ábra További munkafelület dugaszolható dabei.Bild 8

- A jelenlegi állapotában a gép varr egyenes öltés foltvarrás és a választható szélessége a cikk-cakk Stich.Bild 3

- Több mint két további cserélhető cam lemez, a gép a "Six le," egy, egy további helyszínen, megszakadt cikk-cakk öltés nagyobb erő, és a takarót öltést "shell" lehet könnyen átalakíthatók.

- Az olyan funkciók, mint a start-end backtack, kézi vagy automata változatban, amely lehetővé teszi kiválasztása végsebesség, pin magas-alacsony helyzete, többek között, keresztül a vezérlő közvetlenül választott. Az automatikus menet trimmer lehet váltani be-vagy kikapcsolása. 4. ábra: Az összes funkció elektromos, sem sűrített levegő szükséges.

- A Banddosiergerät a Sahl, 5. ábra, kiválthatja a készülék egységes stressz-mentes varrás stb a zsinórra. Banddosiergerät varrni, vagy kereskedelmi által használt elasztikus szalaggal. Például, az első része egy nyári ruha a mellkas alsó területen különböző, de egyaránt ausgefühten összegyűjti. A még Dublizierbarkeit egészül ki 100%-os. A gumi nem él, amikor a láb felemelése, a nyomótalp csökken, a gumi feszültség helyreáll. Van 3 program két-négy különböző feszültségeket, amelyek elérhetőek a pre-térd karok elérhető. A gép természetesen használható anélkül, hogy a fent leírt tartozék!

A gép egy elektronikus motor 380 V 6. ábra, és fel van szerelve állandó olajos kenést. Ő jó állapotban van, és azonnal használatba.
Ár: 1500 Ft